تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان حمایت از بیماران چشمی آرپی و آدرس lpsk1348.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
<-PollItems->
خبرنامه وب سایت:
آمار وب سایت:
بازدید دیروز : 524
بازدید هفته : 487
بازدید ماه : 3517
بازدید کل : 168853
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2
در حال حاضر حدود یک میلیون و 500 هزار ایرانی از اختلال بینایی رنج میبرند و در کل استفاده نکردن از عینک و عیوب انکساری مهمترین علل کمبینایی در کشور است.
*وقتی «سلطان بدن» کم رمق می شود
مطالعات مربوط به اختلالات چشمپزشکی در محلههای مختلف تهران نیز نشان میدهد که مهمترین عامل نابینایی و کمبینایی در تهران، آب مروارید با ۳۶ درصد، پیری شبکیه چشم با ۲۰ درصد، تنبلی چشم با ۱۰/۷ درصد و عیوب انکساری با ۶۰ درصد است؛ همچنین آمار کم بینایی در پایتخت ۲/۱۳ درصد و نابینایی ۲۸ درصد است.
خوشبختانه با پیشرفتهای علم پزشکی با توجه به جوانبودن جمعیت کشور ما که در صد قابل ملاحظهای زیر 15 سال و در حال تحصیل هستند، اهمیت بینایی روشن تر میشود، زیرا در صورت وجود کوچکترین عیب انکساری در چشم، فرد قادر به مطالعه نبوده و پس از چند دقیقه مطالعه با عوارض عیوب انکساری مانند سردرد، سرگیجه ، درد چشم و خستگی مجبو ر به ترک مطالعه میشود و نیز با توجه به رشد سریع استفاده از رایانه، فرد در صورت داشتن مشکل چشمی قادر به کار با آن نخواهد بود همچنین علاوه بر شغلهای پیچیده و دقیق، بسیاری از شغلهای مردم عادی و حتی زنان خانهدار نیز نیاز به دید دقیق در دور و نزدیک بدون عیب انکساری دارد.
چشمپزشکان استفاده از عینک، لنز و لیزر را از جمله روشهای مقابله با عیوب انکساری میدانند و بر این باورند که هر کدام از این روشهای درمانی بهتر است با توجه به شرایط سنی افراد مورد استفاده قرار گیرد.
*«عینک» بهترین روش درمان عیوب انکساری
برای کودکان بهترین روش درمان عیوب انکساری استفاده از عینک است که خوشبختانه هرسال کودکان در آبانماه در طرح غربالگری قرار میگیرند و مشخص میشود که شامل کدام دسته دوربین، نزدیکبین و آستیگماتیسم هستند و اگر دچار تنبلی چشم باشند نیز، مشخص میشود.
اگر شماره چشم یک کودک 2 و 7 باشد سبب میشود که یک تصویر بزرگ بر روی یک تصویر کوچک در شبکیه بیفتد و باعث تنبلی چشم شماره بالاتر میشود و نیز اگر کودک دچار آب مروارید باشد، که البته این شرایط به ندرت اتفاق میکند، برای وی لنز تجویز می شود.
در اغلب موارد استفاده از عینک از سن آغاز مدرسه تا 18 سالگی است؛ هنگامی که سن افراد بالا میرود، والدین مایلند تا فرزندانشان از لنز استفاده کنند و اکثر چشمپزشکان با مسئولیت پدر و مادر استفاده از لنز را از سن 16 سالگی به بعد تجویز میکنند زیرا نگهداری لنز قبل از این سن برای نوجوانان مشکل است.
استفاده از لنز به دلیل آنکه تصاویر به یک اندازه به چشم میرسد، مناسب است اما نگهداری از لنز بسیار سخت است و نکات بهداشتی آن کاملا باید رعایت شود زیرا منجر به آبسههای ناشی از لنز میشود به همین دلیل چشمپزشکان کمتر به استفاده از لنز توصیه میکنند. از سن 18 سالگی به بالا انتخاب روش درمانی بر عهده فرد است اما بیخطرترین روش استفاده از عینک است و سپس لنز که معمولا به دلیل آنکه بعضی افراد عینک را مانعی برای زیبایی میدانند از عینک استفاده نمیکنند.
*علاقه مندان «لیزیک» بخوانند و بدانند
استفاده از لیزیک روش دیگری برای درمان عیوب انکساری است، در این روش سطح قرنیه چشم مانند عینک تراشیده میشود و هیچ پزشکی نباید به بیمار پیشنهاد لیزر دهد، مگر در زمانی که برای بیمار ضروری است، زیرا در این روش اگر ضخامت قرنیه کم و آستیگمات فرد بالا باشد، به دلیل آنکه قرنیه تراش داده میشود، خطرناک است و نیز کسانی که دوربینی و نزدیکبینی بالا دارند نمیتوانند لیزر کنند. پزشکان معمولا در خصوص عوارض عمل با بیمار صحبت میکنند و در مجموع لیزر عمل بیخطری است و شانس عارضهاش بسیار کم بوده مانند سوراخکردن گوش زنان که تنها در موارد اندکی عارضه دارد و ممکن است زیادی یا کم اصلاح شود.
لازم به ذکر است روش لیزر تا زمان پیرچشمی که سن 40 سالگی است برای فرد مفید بوده اما از 40 سالگی به بعد دیگر فایدهای ندارد و چشم فرد لیزر شده مانند انسان معمولی میشود که از این سن به بعد دید فرد دچار افت میشود.
نظرات شما عزیزان: